Campingutrustning

Snart är det dags att se över sin campingutrustning då vi går mot ljusare tider i hög hastighet och framförallt för att jag själv längtar så oerhört efter att komma iväg och campa på helgerna. Nu har vi campat i mer än 30 år, jag och min man. När vi hade barnen hemma så fick dom självklart campa varje sommar, vår och höst. Men det är sällan någon av dom har klagat, vare sig på campingen eller campingutrustningen. I alla fall inte förrän de blev äldre, någonstans i 15-års åldern och uppåt så svängde det fort och dom ville inte gärna följa med oss längre. Kompisarna hemma vägde tyngre än att vara med mamma och pappa på campingsemester.

Rätt campingutrustning

När man ser över sin campingutrustning eller ska köpa sin första campingutrustning så finns det egentligen inget som är rätt eller fel. Allt beror på vad ni ska göra, hur många som finns med på campingen, hur länge ni ska vara borta och hur bekvämt ni vill ha det. Sedan är det så klart jättestor skillnad på om ni bor i husvagn eller om ni tältar. Har ni husvagn så är det väldigt mycket av campingutrustningen som redan finns i vagnen till skillnad mot om ni tältar. Då gäller det att tänka till lite mer. Det finns mycket campingutrustning för tältare nu för tiden.

Campingutrustning för tältare

Tro det eller ej, det går riktigt bra att sova i tält numera, i alla fall om du är en fan av campingutrustning. Det finns allt du behöver och lite till! Så ifall ni ska bo på camping i tält och inte vandra för att tälta, så kan ni leva hur bekvämt som helst. Har du sett dessa ”glampingtält”? Ungefär så kan ni bo fast med ett något mindre tält och naturligtvis med några fler avdelade rum.